Minőségpolitikánk

elsped.hu / Nyitólap / Minőségpolitikánk

A minőségi munkavégzés érdekében társaságunk a fuvarozási szakterületen elsők között kezdett minőségirányítási rendszert működtetni. Az azóta eltelt több mint 20 évnyi tapasztalat alatt megbízóink igényei, illetve visszajelzései alapján is bebizonyosodott, hogy szükség van a minőségi munkavégzést szervezett rendszerben alkalmazni.

Az ÉLSPED Kft szakmai tapasztalataira alapozva mindent megtesz azért, hogy az üzleti partnerei által meghatározott követelményeket minden esetben maximálisan kielégítse. Pontos és kifogástalan minőségű áruszállítással, és megfelelő díjazású fuvarozással kívánunk hozzájárulni az üzleti sikereikhez.
 
Dolgozóinktól magas színvonalú minőségorientált munkavégzést várunk el, melyhez minden szükséges információt, technikai és ergonómiai feltételt biztosítunk.
 
Technikai berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük, mivel ezek a minőségi munkavégzés meghatározó elemei. Összes járművünk nyomkövető rendszerrel van ellátva, ezáltal biztosítható a megbízóink eseményszerű informálása.
 
Szállítóinktól is elvárjuk, hogy elfogadják minőséggel kapcsolatos alapelveinket és maradéktalanul feleljenek meg ez irányú elvárásainknak.
 
Minőségpolitikánk gyakorlati megvalósítását 1996-óta az ISO 9000-es (jelenleg: ISO 9001:2008)  szabványnak megfelelően évenkénti auditnak vetjük alá.
 
Minőségi munkánk értékmérője, a Megbízóink elégedettsége és visszatérése.